2.9 C
Paris
Wednesday, January 22, 2025

کشته شدن یک عضو سازمان مجاهدین خلق در جریان بازرسی پلیس آلبانی از کمپ اشرف

در جریان درگیری صدها پلیس آلبانی با اعضای سازمان مجاهدین خلق در کمپ اشرف در این کشور، دستکم یک نفر از این سازمان «کشته» و شماری دیگر مجروح شده‌اند.

ماموران پلیس آلبانی امروز سه‌شنبه ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) برای بازرسی به کمپ اشرف-۳ واقع در منطقه مانزا در دورس این کشور رفته بودند.

بنا به گزارش رسانه‌های آلبانی، پلیس این کشور به دستور دادگاه ضدفساد و جرائم سازمان‌یافته برای تحقیق در خصوص اتهامات مربوط به حملات سایبری و تروریستی وارد این اردوگاه ۳ هزار نفره شده است.

منابع خبری می‌گویند پلیس آلبانی سرورهایی را در این اردوگاه یافته‌ که از آنها برای حملات سایبری به موسسات کشورهای خارجی استفاده می‌شده و هدف از حمله نیز در واقع کشف «مرکز هک در کمپ» و توقیف سرورهای آن بوده است.

سازمان مجاهدین خلق می‌گوید یک تن از اعضای این سازمان در جریان درگیری با نیروهای پلیس و «در اثر استنشاق گاز فلفل» کشته شده است. این سازمان همچنین از زخمی شدن «بیش از یکصد تن» از اعضای خود خبر داده است.

پلیس در مقابل اما «کشته شدن» یک عضو این سازمان را تکذیب کرده و گفته است این مرد حدودا ۶۵ ساله مشکوک به ایست قلبی بوده و جسدش در سردخانه بیمارستان دورس کالبد شکافی خواهد شد تا کارشناسان از علت مرگ او مطلع شوند.

وزارت کشور آلبانی اعلام کرده است که مداخله نیروهای پلیس به حکم قانون انجام شده چرا که اقدامات این سازمان «به وضوح در تضاد با توافق و تعهدات سال ۲۰۱۴» بوده است.

وزارت کشور آلبانی افزوده است مطابق این تعهدات، اعضای سازمان مجاهدین خلق «صرفاً برای اهداف بشردوستانه و نه برای انجام فعالیت‌های دیگر» در آلبانی اسکان داده شده‌اند.

این وزارتخانه در بیانیه خود آورده است: «متاسفانه این گروه به این تعهدات پایبند نبوده و این توافق را زیر پا گذاشته است. این قانون مانند هر منطقه دیگری از قلمرو جمهوری آلبانی لازم‌الاجرا بوده است.»

حمله پلیس آلبانی به مقر سازمان مجاهدین خلق به منظور تفتیش «مرکز هک موسسات خارجی» در این اردوگاه تنها چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که کانال‌های تلگرامی وابسته به این سازمان ادعا کردند با هک دفتر ریاست‌جمهوری ایران موفق شده‌اند هزاران برگه سند محرمانه از مکاتبات داخلی دولتی را به دست آورند. این کانال‌های تلگرامی شماری از این اسناد را طی روزهای اخیر منتشر کرده‌اند.

آلبانی از سپتامبر سال ۲۰۲۲ و در پی آنچه «وجود شواهد غیرقابل انکار مبنی بر تامین مالی ایران از حملات سایبری به آلبانی» می‌‌خواند، روابط دیپلماتیک خود را با تهران قطع کرده است.

 

AriaNews
AriaNewshttps://www.ariairan.com/
اخبار اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، علمی از سراسر جهان در Aria News | آریا نیوز
آخرین خبرها
اخبار مرتبط