مدت زمان زیادی است که پژوهشگران و پزشکان مشغول تحقیق و تهیه اسناد و مدارک در مورد تاثیرات روحی و روانی آزار جنسی بر روی کودکان هستند. اما پرسش این است که در مورد تاثیرات جسمی این پدیده چقدر میدانیم؟
اخیرا یک محقق به نام Pascale Vézina-Gagnon که دانشجوی دکترای دانشگاه مونترال کاناداست در این باره تحقیقی انجام داده است که در نشریه طب کودکان منتشر شده است.
در این تحقیق شرایط جسمانی دو گروه کودک را بررسی کرد. تعداد ۸۸۲ کودک همسن و سال که مورد آزار جنسی قرار گرفته بودند (گروه قربانی) و همین تعداد بچهای که چنین مواردی را تجربه نکرده بودند در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج بررسی هرگروه بر اساس دختر یا پسر بودن فرد دستهبندی شد.
یافتهها نشان میدهند تا ۱۲ سال بعد از آزار جنسی، دخترانی که در گروه قربانی قرار داشتند
۱ / ۲ برابر گروه دیگر علائم بیماریهای ادراری و مشکلات کلیوی و ۴ / ۱ برابر مشکلات دستگاه تناسلی داشتند.
پسرهای مورد مطالعه از هر دو گروه تفاوت چندانی نداشتند. در میان پسران و دختران نیز تفاوت قابل مشاهدهای از لحاظ ابتلا به عفونتهای مقاربتی مشاهده نشد.
مشکلاتی که در گروههای قربانی گزارش شده بود، شامل عفونتهای باکتریایی در دستگاه ادراری و کلیهها و اختلالات آلت تناسلی در پسران، عفونت دهانه رحم، رحم و دستگاه تناسلی در زنان و کیستهای تخمدان و اختلال در پریود در دختران بود.
یافتههای این تحقیق کمک میکنند تا راهکارهایی پیدا شوند که عوارض جسمی ناشی از آزار جنسی به صورت مزمن به بزرگسالی انتقال پیدا نکنند و در مراحل اولیه درمان شوند.