بنیاد ملی خواب براساس پژوهشی تازه اعلام نموده است که مردم دنیا به طور متوسط بین ۶ تا ۸ ساعت از شبانهروز را میخوابند. ساعت خواب افراد به عوامل بسیاری از جمله سن، شغل، روابط خانوادگی و اجتماعی، مذهب و فرهنگ آنها بستگی دارد.
برخی تحقیقات نشان میدهند که یکی از عوامل تعین کننده میزان خواب مردم یک کشور، سرانه تولید ناخالص داخلی آن کشور است. تولید ناخالص داخلی یکی از معیارهای اندازهگیری در اقتصاد است که در برگیرنده مجموع ارزش کالاها و خدمات نهایی است که در طی یک دوره یک ساله در یک کشور تولید میشود.
مردم نیوزیلند با متوسط ۷ ساعت و ۴۰ دقیقه و مردم ژاپن با متوسط ۶ ساعت و ۲۰ دقیقه، به ترتیب پرخوابترین و کمخوابترین مردم جهان هستند.
مردم هلند، فنلاند، استرالیا، بریتانیا، بلژیک و ایرلند بیش از هفت و نیم ساعت در طول شبانهروز میخوابند. تولید ناخالص داخلی این کشورها بین ۴۰ تا ۷۰ هزار دلار به ازای هر فرد است. مردم لوکزامبورگ که تولید ناخالص داخلی آنها بیشتر از ۱۰۰ هزار دلار به ازای هر فرد است، روزانه نزدیک به ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه را در خواب به سر میبرند.
مردم ژاپن، کرهجنوبی و عربستان سعودی زمانی بین ۶:۱۵ تا ۶:۳۰ را به خواب اختصاص میدهند. سرانه تولید ناخالص داخلی این کشورها حدود ۳۵ تا ۵۵ هزار دلار در سال است.
مردم کشورهای جنوب شرق آسیا، آمریکای جنوبی، خاورمیانه و آفریقا که تولید ناخالص داخلی آنها به ازای هر نفر کمتر از ۳۰ هزار دلار است اغلب کمتر از ۷ ساعت در طی شبانه روز میخوابند.
موسسه غیرانتفاعی بنیاد ملی خواب اعلام کرده است که افراد به طور متوسط باید بین ۷ تا ۹ ساعت در طی شبانهروز بخوابند چرا که کمخوابی سلامت بدن انسان را به خطر میاندازد.
همچنین تحقیقات این موسسه نشان میدهد که خواب کمتر به اقتصاد کشورها زیان می رساند و از تولید ناخالص داخلی آنها میکاهد. دلیل این امر خستگی و فرسودگی کارگران و کارمندان این کشورها و پایین آمدن بازده آنها در طول ساعات کاری است.