در آلبانی باید شیطان زندگی کند روزنامه فرانکفورتر آلگماینه آلمان در اشاره به فرقه رجوی
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ در تاریخ 13.05.2020 مطالبی در ارتباط با فرقه رجوی با عنوان «در آلبانی باید شیطان زندگی کند»، منتشر کرده و برخی اتهامات را که همه ایرانیانی که این فرقه را میشناسند و مطرح میکنند را متوجه این فرقه نمود، “شورای ملی مقاومت” در آلمان، از سوی فرقه برعلیه این روزنامه به دادگاه شکایت کرد. در پایانِ رسیدگی به این شکایت، دادگاه در تاریخ 23 ژوئن 2020 تشکیل جلسه داد و روز بعد، حکم خود را صادر نمود.
در اطلاعیه “شورای ملی مقاومت” به سه مورد که دادگاه در حذف آن از نوشته روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ رای داده، اشاره شده است. اما برای بقیه حقایق مطرح شده برای حذف آنها از نوشته فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ رای نداده است؟
در مقاله «در آلبانی باید شیطان زندگی کند» که هنوز بر روی سایت این روزنامه قابل مراجعه است، موارد دیگری در مورد سازمان مجاهدین نوشته شده است، که در زیر بخوانید.
مجاهدین تروریستند یا دموکرات؟ آلبانی محل زندگی 2500 مجاهدین خلق ایران است. هدف آنها سرنگونی رژیم ایران است.
آنها همچنین در بوندستاگ(پارلمان فدرال) آلمان تماس های خوبی را حفظ می کنند.
در تهران ، آیت الله ها ملت ایران را به سختی رهبری می کنند ، مخالفان را به زندان می اندازند ، محکومین را اعدام می کنند و نحوه لباس پوشیدن را به زنان و مردان تحمیل می کنند. آنها بیش از 40 سال در قدرت بوده اند. از آن زمان ، ایرانیان تبعیدی قصد سرنگونی دولت در تهران را داشتند. چندین گروه ایرانی در خارج از کشور وجود دارد. بزرگترین آنها به اصطلاح مجاهدین خلق هستند که گفته می شود 2500 عضو در اردوگاهی در آلبانی زندگی می کنند. طبق گفته های خودشان ، آنها می خواهند یک دولت جمهوری اسلامی دموکراتیک تشکیل دهند. آنها برای چنین سیاستهایی نه تنها از سیاستمداران ارشد آمریکایی ، بلکه از بعضی اعضای بوندستاگ آلمان مانند سیاستمدار CDU مارتین پاتزلت پشتیبانی دریافت میکنند.
در بروکسل و برلین ، لابی قویی انجام می دهند. اعضای گروه بارها و بارها در جلوی ساختمان های دولت ایستاده و به اعضای پارلمان نزدیک می شوند. به این ترتیب ، پاتزلت از این سازمان آگاه شد – و هم اکنون عضو هیئت مدیره “کمیته همبستگی آلمان برای یک ایران آزاد” است که نماینده منافع مجاهدین خلق در آلمان است.
مجاهدین خلق در مورد مسائل اساسی در بوندستاگ مطرح شده است. به عنوان عضو کمیته حقوق بشر ، آقای پاتزلت مجاهدین خلق را در پارلمان مطرح میکند. سایر سیاستمداران مشهور آلمانی همچنین از انجمن مستقر در برلین-ویلمرسورف به عنوان رئیس و هیئت مشاوره حمایت می کنند: رئیس جمهور پیشین بوندستاگ ، ریتا ساسموت و اتو برنارد ، عضو هیئت مدیره Konrad-Adenauer-Stiftung.
آنها مقالات میهمانان را برای روزنامه های آلمانی می نویسند که در آن توجهات را به وضعیت ایرانیان تبعید شده در آلبانی جلب می کنند ، همایش ها را برایشان برگزار می کنند و به دیدار ایرانیان در آلبانی می پردازند. در گفتگو با F.A.Z. ، پاتزلت می گوید که او با مجاهدین خلق “هم نظر” است.
این یک ارتباط عجیب است: مجاهدین خلق مبتنی بر ترکیبی از اسلام و کمونیسم است. “[…]” اخیراً ، گاردین با دهها مورد ازجدا شدگان از مجاهدین صحبت کرده و گزارش داده است که اعضای بدنه این تشکیلات دچار شستشوی مغزی شده اند. در حول و هوش رهبر مریم رجوی و همسر ش مسعود رجوی که حتمالاً مدتهاست که مرده است ، که توسط مریم رجوی زنده نگهداشته میشود ، یک فضای فرقه مانند وجود دارد. رجوی گروه را از پاریس رهبری می کند. او رئیس پارلمان تبعید ایران است.
پاتزلت میگوید، نه یک فرقه ، بلکه یک جامعه از کشیشان و راهبه ها هستند
در اردوگاه در آلبانی ، جدا سازی بین زن و مرد اعمال میشود. یکی از اعضای سابق به روزنامه انگلیسی گفت ، در غروب ، یک گروه کوچک برای “آموزش ایدئولوژیک” و اعتراف افکار جنسی با فرمانده ملاقات می کنند. اقرار برای ایجاد شرم استفاده می شود. بعضی اوقات فرمانده می گفت: “اگر شما می خواهید اگر هر روز نعوظ داشته باشید ، چگونه مردم ایران به آزادی برسند؟” “[…]” آنها از جهان خارج قطع هستند: هر روز ده ها پست و خبر تبلیغاتی را در اینترنت پخش می کنند.
پاتزلت ، عضو بوندستاگ ، نمی تواند این اتهام را که مجاهدین خلق یک فرقه است درک کند. او زندگی بیشتر در کنار هم را به عنوان یک جامعه راهبان می داند که به مبارزه برای ایران و نظم و انضباط اردوگاه دشوار تسلیم شده است.
تاریخ مجاهدین خلق پیچیده است: این جنبش در دهه 1960 سرچشمه گرفت. آنها در سقوط شاه در سال 1979 مؤثر بودند ، اما برتری سیاسی در داخل ایران را از دست دادند. در سالهای بعد ، آنها به زیر زمین رفتند و علی خامنه ای را در میان دیگررهبران با بمبگذاری ترور کردند. از سال 1979 تا 1981 ، صدها عضو کشته و هزاران نفر در زندان به سر بردند. مجاهدین خلق سپس به عراق گریختند و در جنگ با هموطنان خود در کنار صدام حسین جنگیدند. دیکتاتور عراقی مجاهدین ی را به سلاح هایی مجهز کرد که آنها مجبور به تسلیم آن نبودند تا سال 2003 که نیروهای آمریکایی به عراق حمله کردند. و خلع سلاح شدند.
پس از حمله چندین باره به مجاهدین خلق در عراق آلبانی از سال 2013خانه امنی برایشان شده. با کمک سازمان ملل متحد ، ایالات متحده “[…]” مجاهدین خلق را تا سال 2016 به این کشور مسلمان در بالکان غربی منتقل کردند. هیچ مقام رسمی در مورد جزئیات قراردادها اطلاع ندارد. گفته می شود آلبانی تحت فشار میانجیگری واشنگتن وارد معامله شده و میلیون ها کمک دریافت کرده است. پیش از این نیز از رومانی درخواست شده بود که این درخواست را رد می کرد. ناظران در آلبانی یقین دارند که مقامات سیاسی به دلیل اسکان در کشورشان ، سیبلشان حسابی روغن کاری شده است. در آلبانی فساد رایج است؛ آلبانی رتبه 106 از 180 را از نظر شاخص فساد کسب کرده است.
حضور مجاهدین در آلبانی برای بسیاری از آلبانی ها یک مشکل جدی است
از طرف دیگر مارتین پاتزلت تأکید می کند که دلیل پذیرش ، مهمان نوازی آلبانیایی ها است. او همراه با ریتا سوسموت ، سیاستمدار CDU از اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی در سال 2018 بازدید کرد. در آنجا آقای پاتسلت خواستار “پایان دادن به دیکتاتوری مذهبی در ایران” شد. مجاهدین خلق در مانزا ، در حدود سی کیلومتری تیرانا ، زندگی می کنند. * در داخل گفته می شود یک بیمارستان ، یک کارگاه چوب و یک اتاق کامپیوتر است.
یک روزنامه نگار تحقیقاتی آلبانیایی ، که نمی خواهد نامش فاش شود ، می گوید: “هیچ کس در کشورش گروهی از افراد را میتوانند حملات تروریستی انجام دهند را نمیخواهد. شما هرگز نمی دانید چه زمانی فعال خواهند شد. وی گفت: “او می گوید كه امکان تهیه اسلحه برای مجاهدین خلق خیلی سخت نیست ، به خصوص در آلبانی.
دادگاه هامبورگ بجز سه مورد بقیه حقایق مندرج در روزنامه فرانکفورتر آلگماینه در مورد فرقه رجوی را تائید کرد
در مورد شکایت فرقه رجوی و مواردی که دادگاه تائید کرده که روزنامه فرانکفورتر آلگماینه درست میگوید فرقه رجوی سکوت کرده حرفی نزده است .مانند:
– ایدئولوژی فرقه رجوی التقاطی از اسلام و کمونیسم است.
– ده ها نفر از جدا شدگان از شسشوی مغزی در این تشکیلات سخن می گویند.
– دامن زدن به فضای شخصیت پرستی بر گِرد مریم و مسعود رجوی.
– در کمپ مجاهدین در آلبانی، زنان و مردان از هم جدا زندگی می کنند (جدا سازی جنسیتی) و افراد باید در نشست های روزانه ایدئولوژیک از تصورات جنسی خود گزارش دهند.
– فرماندهان از گزارش های جنسی که از افراد می گیرند استفاده می کند تا در نشست های روزانه بر سر آنها فریاد بزنند: چطور می خواهی مردم ایران را نجات دهی، وقتی هر روز تحریک جنسی میشوید؟
– در اوائل انقلاب، این فرقه رجوی یک بمب گذاری تروریستی برعلیه خامنه ای کرد.
– درعراق صدام به آنها تسلیحات داد، آنها شانه به شانه نیروهای صدام حسین برعلیه مردم خودشان می جنگیدند.
– به نقل از یک روزنامه نگار تحقیقی آلبانیائی: در آلبانی کسی نمی خواهد گروهی را در کشورش داشته باشد که می توانند اقدامات تروریستی انجام دهند. کسی نمی داند چه زمانی آنها فعال خواهند شد.
– به لحاظ سیاسی، این گروه حمایت اجتماعی زیادی در ایران ندارد. برخی از ناظران حتی می گویند که این گروه در ایران بسیار مورد تنفر مردم است.
وقتی فرقه رجوی به این موارد که توسط دادگاه رد شده و تائید کرده است که روزنامه مشهور آلمانی درست میگویند چرا آنرا در اطلاعیه خود نمی آورند.
آیا سازمان مجاهدین خلق به موارد فوق اعتراضی ندارد؟ آیا اعتراض ندارد که آیا واقعا این سازمان بود که برعلیه خامنه ای بمب گذاری کرد؟ این اتهام خیلی بزرگی است و اعتراض نکردن برعلیه آن، یعنی پذیرفتن اتهامات تروریستی!
آیا سازمان مجاهدین اعتراض ندارد که از صدام اسلحه می گرفت و افرادش شانه به شانه نیروهای صدام برعلیه مردم ایران می جنگیدند؟
آیا سازمان مجاهدین به شستشوی مغزی افراد خود و دامن زدن به شخصیت پرستی بر گِرد مسعود و مریم رجوی اعتراض ندارد؟ اعتراض نکردن در این مورد یعنی قبول مناسبات سِکت گونه!
آیا سازمان مجاهدین اعتراض ندارد که علیرغم تبلیغات زیاد در آلبانی، بسیارانی در این کشور از اینکه این سازمان بتواند در آینده اقدامات تروریستی انجام دهد، ناراضی هستند؟
آیا سازمان مجاهدین اعتراضی ندارد که مورد تنفر شدید مردم ایران بوده و حمایت اجتماعی در بین مردم ایران ندارد؟
آیا سازمان مجاهدین اعتراض ندارد که افراد خود را مجبور به گزارش نویسی و گزارش دهی روزانه در مورد تصورات جنسی خود می کند؟ و ….
اگر سازمان مجاهدین در موارد فوق اعتراضی به دادگاه نکرده، پس یعنی آنها را قبول دارد. اگر هم اعتراض کرده و دادگاه به حذف آنها از نوشته روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ رای نداده، یعنی دلایل سازمان مجاهدین را نپذیرفته است. در این حالت، چرا این سازمان تمام حکم دادگاه را به اطلاع مردم نمی رساند؟
منبع: فرانکفورتر آلگماینه
ترجمه: سایت نه به تروریسم و فرقه ها