بنابه گزارش رسانه های فرانسه، طارق رمضان، اسلام شناس سوئیسی و استاد مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد از سوی دو زن فرانسوی به تجاوز جنسی متهم شده است.
ماجرا از آنجا آغاز شد که ایندا عیاری، ۲۰ اکتبر سال جاری شکایتی را مبنی بر اینکه از سوی طارق رمضان مورد تجاوز قرار گرفته است تسلیم دادگاه کرد.
او به روزنامه پاریزین گفته است که در سال ۲۰۱۰ و بعد از یک جدایی بسیار دشوار از همسرش که یک اسلامگرای سلفی بود، مجبور شده برای پیدا کردن کار روسری اش را بردارد. برداشتن روسری همواره برای او احساس شرم و گناه به همراه داشته است تا اینکه برای یافتن پاسخی برای احساس شرم و گناه مذهبی بودن و حجاب نداشتن، در فیسبوک با طارق رمضان آشنا میشود.
ایندا می گوید که طارق رمضان پاسخی برای مشکل من داشت که من دنبالش بودم. او می گوید در سال ۲۰۱۱ توانستم حق نگهداری کودکانم را از دادگاه بگیرم و این موفقیت به من حس فوق العادهای داد و احساس می کردم که زن آزادی هستم. در همین حین عکسی از خودم بدون روسری و با آرایش اندکی که تنها کمی رژ لب بود، را روی فیسبوک گذاشتم.
طارق رمضان در فیس بوک با من تماس گرفت و گفت که این کاری که کردی خوب نیست و مرا بخاطر آرایش و عکس بدون روسری سرزنش کرد.
ایندا می گوید که بعد از اینکه از او عذرخواهی کردم، او گفتگوی صمیمیتری را با من شروع کرد. با تغییر لحنش دیگر در نظر من آن دانشمندی که تصور می کردم نبودبلکه یک مرد بود که حرف می زد. شک کردم که واقعا طارق رمضان باشد برای همین او با اسکایپ با من تماس گرفت و ما تصویری صحبت کردیم. من هیجان زده بودم و او در نظرم خوش تیپ و جذاب آمد. من واقعا خوشحال بودم که او به من علاقمند شده است. او شماره مرا گرفت و به من پیشنهاد کرد وقتی که به پاریس می آید همدیگر را ببینیم.
در مارس ۲۰۱۲ در هتلی در شرق پاریس قرار گذاشتیم و او به من گفت که با تاکسی بیایم و محتاط باشم تا در مکانی آرام بتوانیم صحبت کنیم.
من کاملا به او اعتماد داشتم اما اشتباه می کردم. مثل این بود که برای دیدن برادر بزرگم می روم. من زیر نفوذ او بودم. وقتی در اتاق هتلش را زدم او از من استقبال کرد و ظرفی از شیرینی شرقی را تعارف کرد که من رد کردم. چند دقیقه بعد او مرا بوسید و من اجازه دادم او مرا ببوسد. بعد او خودش را روی من انداخت و گلوی مرا آنقدر سفت فشار داد که فکر کردم دارم می میرم و چون مقاومت میکردم به من سیلی میزد و بعد به من تجاوز کرد. او به من فحش میداد و میگفت که برای همین به اینجا آمده ام و اینکه سزاوار این عمل هستم .
ایندا در پاسخ به این سوال که آیا شب را با او گذراندی می گوید: «بله. اما خواسته من نبود. بدترین شب زندگی ام بود. صبح که شد او دوش گرفت و یک اسکناس توی کیف من گذاشت برای تاکسی. اما من پولش را نمی خواستم من فاحشه نبودم. او اتاق را ترک کرد و از من خواست که برای رعایت احتیاط بعد از او اتاق را ترک کنم.»
ما بعد از آن ماجرا صحبت میکردیم و او اصرار داشت که در پاریس هر دو هفته یکبار همدیگر را ببینیم چرا که از زنش راضی نبود و به من وعده می داد که با من ازدواج می کند.
وقتی من تقاضایش را برای ملاقات دوباره رد کردم، او شروع کرد به فحش دادن و تهدید کردن. وقتی گفتم شکایت می کنم مرا تهدید کرد و بچه هایم را هم تهدید می کرد. من زیر سلطه او بودم. من در کتابم فصلی به این موضوع اختصاص داده ام اما نام طارق رمضان را با اسم مستعاری جایگزین کرده ام. (ایندا عیاری کتابی منتشر کرده است از تجربه هایش بعنوان زن سابقا مسلمان با عنوان «انتخاب کردم آزاد باشم»)
او در پاسخ به این پرسش که چرا اکنون تصمیم به شکایت گرفته ای می گوید: «کارزار مبارزه با آزار جنسی مرا تحریک کرد که نام طارق رمضان را فاش کنم. به خودم گفتم زنانی که در شبکههای اجتماعی از آزار جنسی می گویند چه ارجحیتی به من دارند؟ من هم باید آنچه بر سرم آمده را افشا کنم.»
او می گوید که پیامهای تهدیدآمیز بسیاری حاوی فحاشی دریافت کرده است گرچه پیام های حمایت آمیز هم کم نبوده اند.
ایندا در پاسخ به این سوال که برخی می گویند با نام بردن از طارق رمضان در پی ضربه زدن به اسلام هستی می گوید: «من خودم را یک زن مسلمان می دانم و به آن افتخار می کنم. آیا من باید ساکت می ماندم چون طارق رمضان برای پیشبرد تمایلات و غرایز جنسیاش از اسلام استفاده می کند؟ برای او یا شما روسری داری یا فاحشه هستی و مورد تجاوز قرار گرفتهای.»
دومین شکایت از طارق رمضان به اتهام تجاوز، روز پنج شنبه گذشته از سوی یک زن ۴۲ ساله مطرح شده است.
روزنامه لوموند نوشته است که این زن که نامش فاش نشده، گفته است که در سال ۲۰۰۹ از سوی طارق رمضان مورد تجاوز قرار گرفته است. وی با روایتی تکان دهنده همراه با جزئیات از این تجاوز سخن گفته است. روایتی که گویای صحنه ایجاد رابطه جنسی با خشونت شدید بوده است.
به گزارش لوموند این زن فرانسوی که در آن زمان به اسلام گرویده بود گفته است: «طارق رمضان در هتل هیلتون لیون به من وقت ملاقات داد. او اکتبر ۲۰۰۹ برای سخنرانی آمده بود.»
او گفته است که از سال ۲۰۰۸ با طارق رمضان مکاتبه اینترنتی داشته چرا که بدنبال مشاوره می گشته است، همانند بسیاری از مسلمانان که برای استفاده از سخنان وی در جلسات وی شرکت می کنند.
این زن در اکتبر ۲۰۰۹ برای نخستین بار با طارق رمضان دیدار می کند. او می گوید: «او به من گفت نمیشود اینجا ایستاد، همه ما را نگاه می کنند. من فردی مشهور هستند و مغربیها (اشاره به شهروندان کشورهای شمال افریقا) در پذیرش هتل مرا شناخته اند و دست از نگاه کردن به ما بر نمی دارند.»
او میگوید که طارق رمضان به وی پیشنهاد کرده که به اتاق هتلش بروند و صحبت هایشان را همراه با نوشیدن چای ادامه دهند.
روزنامه پاریزین ادامه این ماجرا را اینگونه حکایت می کند که بعد از چای، طارق رمضان از پشت او را گرفته و محکم به صورتش سیلی زده و با مشت به شکمش کوبیده است و خطاب به این زن گفته است: «تو مرا منتظر گذاشتی، بهای سنگینی برای آن می پردازی.»
این زن می گوید هیچی نمیفهمیدم و گریه می کردم و او با خشونتی شدید به من تجاوز کرد، من از درد فریاد می زدم که بس کن. این زن می گوید که او با یک وسیله هم به او تجاوز کرده که برای او درد فراوانی داشته است و سپس از موهایش گرفته و او را روی زمین می کشیده است.
این زن گفته است که امروز هنوز هم آثار این تجربه وحشتناک او را رها نمیکند. این زن از پیامک شوک آور طارق رمضان سخن گفته است که در آن برای او از گذراندن شبی رمانتیک و لطیف سخن گفته است.
این زن همچنین می گوید آثار و پیامدهای این تجاوز آنقدر برای او شدید بوده که یکبار اقدام به خودکشی با دارو کرده، خانه اش را از دست داده و دچار افسردگی شده است.
این دو ادعای تجاوز در حالی مطرح می شود که وکیل طارق رمضان درباره دومین ادعای تجاوز اظهار نظر نکرده است اما در ارتباط با ادعای ایندا عیاری، آن را رسما تکذیب کرده و از وی به اتهام افترا شکایت کرده است. با این حال طارق رمضان شخصا در این مورد اظهارنظری نکرده است.
روزنامه پاریزین نوشته است که چندین روایت دیگر از کسانی که مورد تجاوز و یا آزار جنسی طارق رمضان قرار گرفته اند مطرح شده است.
طارق رمضان اسلام شناس سرشناس سوئیسی و استاد دانشگاه آکسفورد، نوه حسن البنا بنیانگذار اخوان المسلمین است و برای سخنرانیهایش در کشورهای اروپایی و مسلمان فردی شناخته شده است.
حامیان طارق رمضان در شبکه های اجتماعی این اتهامات را ساخته و پرداخته صهیونیسم بین الملل خوانده اند. برخی نیز گفته اند همه کسانی که پیش از این اتهاماتی را علیه طارق رمضان مطرح کرده اند ابتدا کتابی نوشته اند و در رسانه های اجتماعی سر و صدا به راه انداخته اند.
اگر اتهاماتی که اکنون علیه او مطرح شده است در دادگاه ثابت شود، این واقعه را باید همچون زلزله ای در اردوگاه مسلمانان اروپا تلقی کرد.